Brandstof
voor je lichaam.

Niet alleen machines hebben brandstof nodig. Jij kunt ook wel wat brandstof gebruiken. Geniet daarom van een lekkere taart van G. van Beek Kolen en Olie B.V.

Waarom een taart van G. van Beek Kolen en Olie B.V.?

Wij zijn op dit moment bezig met een campagne om onze klanten meer te vertellen over ons bedrijf. Met deze campagne geven wij nieuwe, maar ook bestaande klanten graag een lekkere taart in de vorm van Eurol olievat. Met een Eurol olievat geef jij je machines de benodigde brandstof, met deze Eurol taart geef jij je lichaam ook weer wat brandstof. Zo kunnen je machines en voertuigen, maar ook jijzelf er weer volop tegenaan. Maar wij hebben niet alleen brandstof, wij verkopen nog vele andere producten tegen een scherpe prijs. Hierbij valt te denken aan allerlei soorten kolen, olie en smeermiddelen, maar ook gasflessen en kolenkachels. Daarnaast leveren en installeren wij graag een volledige Kiwa installatie voor je.

Eet de taart en win!

Heb jij de taart al ontvangen? Mooi. Dan heb jij de winactie al op onze flyer kunnen lezen.

Uitleg actie

Voor de nieuwe lezers leggen wij het nog even kort uit. Degenen die een heerlijke taart ontvangen, maken automatisch kans op olievat-barbecue. Je kunt deze barbecue winnen door een foto te maken van je team die onze taart aan het opeten is.


Een olievat-barbecue is een oliedrum omgebouwd tot BBQ. Natuurlijk kan je hem ook als vuurkorf, designmeubel en bijzettafel gebruiken.

Wij hebben niet alleen brandstof

Wij verkopen ook

Smeermiddelen

Tegen een scherpe prijs

Wie is G. van Beek Kolen en Olie B.V.?

Je kent ons van de brandstof, maar wij leveren ook smeermiddelen voor een goede prijs. En dat doen we snel. Dankzij ons brede EUROL-assortiment en grote voorraad kunnen we vaak nog dezelfde dag langskomen. Wil je geen omkijken meer naar je voorraad hebben? Dan nemen wij het voorraadbeheer van je over. Zo heb jij altijd genoeg smeerolie in huis om de machines draaiende te houden.